Waar gaat het over

Save the Paradise is een non-profit stichting dat wettelijk gevestigd is in Amsterdam, Nederland en actief is aan de westkust van Ecuador. Het hoofddoel van de stichting is om te voorkomen dat het bedreigde tropische regenwoud in Mompiche een agrarisch, industrieel of commercieel eigendom wordt.

Het lange termijn doel is om een natuurreservaat te creƫren dat wettelijk wordt beschermd door de grondwet van Ecuador en om samen te werken met gelijkgestemde organisaties en gemeenschappen.

Save the Paradise is opgericht door twee dieren- en natuurliefhebbers. Ze verhuisden naar het regenwoud van Mompiche en ontsnapten aan de bruisende stad, verlangend naar rust en puurheid. Ze raakten gebiologeerd door het unieke landschap en beseften ze dat ze iets moesten doen om de bestaande biodiversiteit te beschermen voordat het te laat was.

De oprichters van Save the Paradise

Stefano Bajak Team Member Save the Paradise

Stefano Bajak

Oprichter

Ik ben een fotograaf en een natuurliefhebber. Ik zet me in om van deze wereld een betere plek te maken voor de generaties die na ons komen en om het milieu om ons heen te beschermen.

Instagram | Facebook

Chrissy van der Linden Team Member Save the Paradise

Chrissy van der Linden

Oprichter

Ik ben gepassioneerd door dieren en natuur. Sinds ik aan de rand van de jungle in Mompiche woon heb ik meer dan ooit het gevoel dat wij mensen een gast zijn in hun habitat en ik zal er alles aan doen om dat evenwicht in vrede en harmonie te bewaren.

Instagram | Facebook

Het Project

Save the Paradise koopt lokaal regenwoud om het te redden van ontbossing. En er is meer …

Bekijk het project

Doe Mee!

Raak betrokken! Word ambassadeur of help ons op andere manieren om de biodiversiteit te beschermen en de klimaatverandering te bestrijden.

Word ambassadeur

Doneer

Help om het paradijs te redden. Met 10 USD kunt u 22 vierkante meter regenwoud voor altijd beschermen!

Doneer nu

Over Ons

De mensen achter Stichting Save the Paradise en hoe zij betrokken raakten.

Over Ons